Verwarming

Een goed werkende cv-installatie is van groot belang voor zorgeloos wonen en genieten. U bent bij ons aan het juiste adres voor de aanleg en onderhoud van cv-installaties, radiatoren en vloerverwarming.

Verwarming

Elektra

Wij bieden een volledig pakket aan diensten op het gebied van elektra in nieuwbouw, verbouw of uitbreiding van bestaande installaties. Uw wensen zijn voor ons leidend. Uw tevredenheid is ons doel en daarvoor doen wij graag een stapje extra.

Elektra

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk, zoals bij sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en riolering, is vakwerk. Wij verstaan de kunst van dit vak.

Loodgieterswerk

Duurzame energie

Duurzame energie gaat over energie uit natuurlijke bronnen: biomassa, zon, wind, bodem en water. Deze bronnen leveren elektriciteit, (bio)gas en warmte, of een combinatie daarvan. Door gebruik te maken van duurzame, hernieuwbare energie hebben we minder energie uit fossiele bronnen nodig.

Duurzame energie

Gas

De aanleg en het onderhoud van gasinstallaties is een secuur werk en moet veilig en volgens de eisen uitgevoerd worden. Wij verzorgen de aanleg en onderhoud van warmwatervoorzieningen, keukenaansluitingen, kachels en haarden.

Gas

Water en riolering

Om volop te kunnen genieten van het lekkere drinkwater in Nederland is een goede installatie ook belangrijk. Wij kunnen voor u de aanleg, de uitbreiding en het onderhoud van installaties voor drinkwater verzorgen.

Water en riolering

Sanitair

Wat is er lekkerder dan ´s morgens onder een frisse douche te springen in een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij helpen u graag met het installeren van het door u gewenste sanitair.

Sanitair