Peter Breuer Installatietechniek is een echt familiebedrijf. Vader Peter heeft inmiddels zo´n 40 jaar ervaring in het vak, waarvan bijna 25 jaar als zelfstandig ondernemer. Hij werkt samen met zoon Lars, die ook al heel wat klussen naar grote tevredenheid van de klanten heeft uitgevoerd. Ook zoon Daan helpt waar hij kan en is onmisbaar als ondersteuner.
Zo heeft Peter Breuer Installatietechniek een fijne werksfeer en werkt de familie samen om alle klanten tevreden te houden.

Wij zijn lid van Uneto-VNI, de vereniging van Nederlandse installateurs. De Uneto-VNI heeft een onafhankelijke geschillencommissie, garantiebepaling en een waarborgfonds, dat u beschermt tegen wanprestaties. Om vakmanschap en kwaliteit steeds weer aantoonbaar te maken, ondergaan de bedrijven met deze erkenning jaarlijks een onafhankelijke audit. Zo blijft de kwaliteit voor de klant gewaarborgd.
Ook zijn wij gecertificeerd InstallQ bedrijf, het bewijs dat wij voldoen aan de geldende eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, opleiding en kennis van actuele wetten en regelgeving.

Met ruim 40 jaar ervaring zijn we een gerenommeerd installatiebedrijf.

Wij bieden u de zekerheid dat ons advies betrouwbaar, onze installatie deskundig en onze nazorg betrokken is.

Wij zijn een eerlijk en oprecht bedrijf en zijn u graag van dienst. We denken graag met u mee en staan voor u klaar!